Rober Hatemo’nun müzikal kariyerine bir hit daha geliyor

Güçlü sesi ve yorumuyla müzikseverlerin kalbinde özel bir yere sahip olan Türk pop müziğinin çok sevilen yorumcusu Rober Hatemo’nun müzikal kariyerine bir hit daha geliyor.

Uzun zaman üzerinde titizlikle çalışılan tek şarkılık single “Giden Candan Gidiyor’ 31 Mart’ta DMC etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Sözü ve Müziği Ogün Dalka’ya Düzenlemesi Osman Çetin’e ait olan şarkıyı “2016 yılına, giden kayıplarımıza, giden canlarımıza ithaf ediyorum” diyen Rober Hatemo şarkısının video klibinde ise insanların içindeki hiddeti ve şiddeti bir film tadında ekrana taşıdı.

Yönetmenliğini Hasan Kuyucu’nun üstlendiği, Samatya’da eski bir mahzende gerçekleştirilen çekimlerde sanatçıya kalabalık bir oyuncu cast ekibi ve 2 profesyonel dövüşçü eşlik etti.
Rober Hatemo’nun Giden Candan Gidiyor şarkısı ve klibi yayınlandığı tarih itibariyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.