Rober Hatemo: Bundan sonra albüm yapmam

Rober Hatemo 15 Aralık 2015’de Radyomega’da Pınarating’e Konuk Oldu.

‘Dikkat’ isimli yeni single çalışmasını sevenlerini ulaştıran Rober Hatemo son çalıması ve kendisi hakkında bilinmeyenleri Radyo Mega’da Pınarating’e anlattı.

Slow şarkılarını seven kemik dinleyici kitlesi olduğunu belirten sanatçı, albümler için çok uğraştğını, zaman harcadığını ama bundan sonra şarkılarını sadece dijital platformda sevenlerine ulaştıracağını albüm yapmayacağını söyledi.

Bir dönem radyolara küstüm.

Son albümündeki şarklarının radyolar tarafından çok fazla çalınmadığını dile getiren Rober Hatemo, bir dönem radyolara küstüğünü ancak yeni single çalışmasıyla bu sorunu aştığını söyledi. Radyoların müzik piyasasındaki önemine vurgu yapan sanatçı, radyoda şarkısı çalnmayan isimlerin televizyon ve diğer mecralarda kendilerine çok yer bulamadığını da söyledi.

Çok sanatçı var bana fırsat kalmıyır.

Çok fazla müzik kanalı olmadığı için kliplerinin fazla yayınlanmadığını dile getiren Rober Hatemo, Ortadoğu kanallarında bile izlendiğini ancak ülkemizde bazı müzik kanallarında kliplerine hiç yer verilmediğini söyledi. Kişisel hiçbir problemi olmadığı halde bu kanallarda kliplerinin yayınlanmamasına anlam veremediğini ve çok üzüldüğünü söyleyen Rober Hatemo, bu durumdan dolayı bir dönem müzik piyasasına küstüğünü de anlattı. Sevenlerinin de kliplerini izleyemediği için üzgün olduğunu söyleyen sanatçı, bir dönem kimseye cevap veremediğini ancak son çıkardığı single çalmasıyla bu durumu aştığını belirtti.

‘Ödül alamayan sanatçı’ ödülü alacağım.

18 yıldır müzik piyasasında olduğunu, albümlerinin milyonlar sattığını ancak Altın CD ödülü dışında hiç ödül lmadığını söyleyen Rober Hatemo, en sonun “Hiç ödül alamamış sanatç” ödülünü alacağını söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.