Rize’de e-spor ödülleri Başkan Metin’den

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi ( RİBEGEM )’nin başlattığı “RİBEGEM Gençlik Festivali” kapsamında düzenlenen etkinlikler arasında yer alan ödüllü E- Spor Turnuvası’nda Valorant oyununda kazananlar ödüllerine kavuştu.

RİZE (İGFA) – Rize’de turnuva duyurularının yapıldığı ilk andan itibaren gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ve oldukça fazla başvurunun yaşandığı etkinliğe 80 kişiye katılım imkanı verilebildi.

5 kişilik 16 takımın mücadele verdiği “Valorant Turnuvası” 4 gün boyunca sürdü. Kıyasıya mücadeleyle geçen 4 günün ardından ise kazananlara Rize Belediyesi tarafından hediye çekleri takdim edildi.

Turnuva sonunda 1. Takım 2500 tl, 2. Takım 2000 tl, 3. Takım ise 1500 tl’lik hediye çeki kazandı.

Takımlara çeklerini Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin tarafından takdim edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.