Rıza Kocaoğlu ile Hande Subaşı aşkı kısa sürdü

Birliktelikleriyle magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü çiftin aşkı uzun sürmedi. Tanıştıktan kısa bir süre sonra aynı eve çıkma kararı alan sevgililer Hande Subaşı ve Rıza Kocaoğlu’nun aşkı kısa sürdü.

Yazın sürpriz aşkı kısa sürdü. Hande Subaşı’nın boşandıktan sonra yeni bir aşka yelken açtığı Rıza Kocaoğlu’yla yolları ayrıldı.

Dört yıllık eşi Can Tursan’dan mart ayında boşanan Hande Subaşı’nın aşktan yana yüzü gülmüyor. Milliyet’ten Mesut Yılmaz’ın haberine göre; Subaşı’nın boşandıktan sonra aşk yaşamaya başladığı Rıza Kocaoğlu’yla ilişkisinin bittiği öğrenildi. İlk olarak Marmaris’te görüntülenen çift, geçtiğimiz günlerde birlikte Boğaz manzaralı bir eve taşınmıştı. İkili, bir aylık birlikteliğin ardından yollarını ayırarak arkadaş kalmaya karar verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.