Rivus, Bebek mağazasında çok özel bir yılbaşı daveti düzenledi

Kadın girişimci ve tasarımcı Dicle İpek Öztaşkın tarafından kurulan Rivus, Bebek mağazasında çok özel bir yılbaşı daveti düzenledi. Aslı Ekşioğlu, Alegra Levi, Ebru Akel, Güzide Duran Aksoy, Milka Karaağaçlı, Ayşe San gibi ünlü isimlerin katıldığı bu davet, ikramlardan organizasyona özel dokunuşlarına kadar her detayıyla büyük beğeni topladı.

Dicle İpek Öztaşkın tarafından kurulan, zamansız tasarım anlayışı, üretim kalitesi, fark yaratan marka dünyası ile kadınlara sadece moda alanında değil, yaşam felsefesi olarak da ilham veren Rivus, Bebek mağazasında düzenlediği yılbaşı davetinde Alegra Levi, Aslı Ekşioğlu, Aslı Şirin, Ayşe San, Güzide Duran Aksoy, Banu Çoruh, Banu Maga, Beste İnce, Etkin Ünal, Derya Özdemir, Aysun Kaba, Ebru Akel, Milka Karaağaçlı gibi özel konukları ağırladı. Renkli deri koleksiyonu başta olmak üzere, Rivus’un zamansız ve cinsiyetsiz tasarımları davetlilerin büyük beğenisini topladı. Yılbaşı gecesine özel giyecekleri parçaları Rivus’tan seçen davetliler, sevdikleri için de hediyeler beğendiler.

blank

2022 moda trendlerinin de konuşulduğu Rivus yılbaşı davetinde, eğlenceli ve renkli anlar yaşanarak, yeni yıla iyi bir başlangıç yapmak için güzel dilekler tutuldu.

İkramlardan canlı DJ müziğine kadar tüm detaylarıyla misafirlerinden tam not alan Rivus yılbaşı davetinde, Dicle İpek Öztaşkın tüm konukları ile yakından ilgilendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.