Rihanna’dan kilosunu eleştirenlere cevap

Son zamanlarda medyanın acımasız yorumlarına maruz kalan Rihanna tepkisini Instagram hesabından gösterdi.

Geçen hafta Barstool Sports adlı spor blogunun yazarlarından olan Chris Spagnuolo ‘Rihanna şişman olmayı yeni bir trende mi dönüştürecek?’ başlıklı bir yazı yayınladı. Yazısında Rihanna’yı sumo güreşçisine benzeten yazar, çekici kızların Rihanna’nın son halinden ilham almalarını umduğunu, bu sayede Wall-E filminde yer alan şişman insan tiplemesine benzeyebileceklerini iddia etti. Disney ve Pixar ürünü olan Wall-E’de insanlar yıllar içinde fazlaca kilo almış ve sıradanlaşmış bir ırk olarak ekrana yansıtılmıştı.

Spagnuolo’nun sert eleştirilerinin interneti kasıp kavurması üzerine sevilen şarkıcının hayranları yazarın peşine düştüler. Yoğun tepki sonucusunda yazıyı geri çekmek zorunda kalan Spagnuolo’nun işine son verildi. Blogun sahibi ise yaptığı açıklamada yazıyı ‘yeterince komik olmadığı’ için kaldırdıklarını açıkladı.

Acımasız yorumlara karşı takındığı korkusuz tavrına alıştığımız Rihanna ise tepkisini Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile gösterdi. Rihanna Spagnuolo’nun yorumlarını ciddiye almadığını gösteren mizah içerikli bir cevap paylaştı. Amerikalı hip hop sarkıcısı Gucci Mane’in 2007’deki kilolu halini ve 10 sene sonraki fit halini yanyana paylaşan Rihanna, fotoğrafın üst kısmınada klasikleşmiş bir Marilyn Monroe sözü ekledi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.