Rihanna, Dublin konserinde gözyaşlarına hakim olamadı

Ünlü şarkıcı Rihanna, dünya turnesi kapsamında verdiği Dublin konserinde gözyaşlarına hakim olamadı.

Anti Dünya Turnesi kapsamında İrlanda’nın başkenti Dublin’de Aviva Stadyumu’nda konser veren Rihanna, sahnede ağlamasıyla hayranlarını şaşırttı.

Mart ayında ABD’den başlattığı turnenin devamında Dublinli hayranlarıyla bir araya gelen 28 yaşındaki şarkıcı, “Love The Way You Lie” adlı şarkısını söylerken ağlamaya başladı. Barbadoslu şarkıcının o anlarını hayranları sosyal medyadan paylaştı.

“HEPİNİZE SAHİP OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Turne performansı sonrası konserle ilgili sosyal medya üzerinden yorum yapan Rihanna, neden ağladığına değinmeyerek şunları yazdı:

“Ne geceydi! Benim için çok duygusal bir konserdi. Böyle bir ekibe sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Çok mutluyum. Hepinize sahip olduğum için çok mutluyum.”

https://www.youtube.com/watch?v=rEH5JPJtEAU

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.