Rihanna Beyrut için harekete geçti

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, dünya genelinde yankı uyandıran Beyrut büyük patlama olayı için yardıma muhtaç olan insanlara yardım etmek amacıyla hayranlarından yardım istedi.

Lübnan’ın başkenti olan Beyrut’ta geçen günlerde büyük bir patlama meydana gelmiş ve çok sayıda yaralı ve ölüler olmuştu. Bu patlama dünyada yankı uyandırdı, birçok önemli isim ses çıkardı ve Beyrut için yardım toplanmaya başlandı. Bu şarkıcılardan birisi de dünyaca ünlü Rihanna ve hayranlarından yardım kuruluşlarına bağış yapmaları için istekte bulunarak tüm sosyal medya hesaplarından da bu talebini dile getirdi.

Meydana gelen büyük patlama sonrası birçok ünlü isim sessizliğini korurken Rihanna hayranlarından yardım etmeleri konusunda çağrıda bulundu ve hayranları da kısa süre içerisinde önemli miktarda bağış yaptı.

Patlama olan bölge ve çevresinde binlerce insanın sokakta, evsiz, yurtsuz kaldığı biliniyordu. Ayrıca hastanelerde de yer kalmadığı ve gıda sorunu yaşandığı da alınan haberlerdendi. Durumun böyle olduğunu sosyal medya hesaplarından paylaşan Rihanna,, hayranlarını yardım kuruluşlarına yönlendirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.