Rıdvan Dilmen Acun Ilıcalı’nın Vedat Muriqi transfer bombasını patlattı

TRT Spor ekranlarında yayınlanan Yüzde Yüz Futbol isimli programda yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, İngiliz takımı Hull City’i satın alan Acun Ilıcalı’nın transfer etmek için Vedat Muriqi’ye teklif götürdüğünü açıkladı.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Vedat Muriqi için Acun Ilıcalı’nın satın aldığı Hull City takımının teklif götürdüğünü belirtti. Lazio ile oynadığı 48 maçın 12’sine 11’de çıkabilen 27 yaşındaki futbolcu, Vedat Muriqi sahada sadece 2 gol atabildi

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor’u 2-0 yendiği maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Acun Ilıcalı’nın transfer planlarına dair açıklamalar yaptı.

“DÖNERSE FENER’E DÖNER”

Dilmen, sarı-kırmızılılar için ortaya atılan Vedat Muriqi iddiasını değerlendirdi ve şunları söyledi:

“Vedat Muriqi ile konuştum akşam üzeri. Türkiye’ye dönmek gibi bir düşüncesi var ama hiçbir kulüple görüşmemiş. Dönerse Fenerbahçe’ye dönecektir. Bir kulüple görüşmüş, anlaşmış olsa söylemezdim. En ciddi teklifi Acun Ilıcalı yapmış, Hull City için.”

İtalyan ve Türk medyasında çıkan Galatasaray ile Lazio arasında gerçekleşeceği iddia edilen Patrick Van Aanholt – Vedat Muriqi takasıyla alakalı gelen soruya Dilmen, “Vedat’ın bir bilgisi yok takasla alakalı.” cevabını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.