Richard Gere, Pretty Woman filmiyle ilgili bir itirafta bulundu

Richard Gere, kendisini dünya çapında tanınan bir isim haline getiren Pretty Woman filmiyle ilgili bir itirafta bulundu.

Üzerinden 28 yıl geçmesine rağmen halen akıllarda olan Pretty Woman (Özel Bir Kadın) filminin başrol oyuncusu Richard Gere, bir dergiye verdiği verdiği röportajda şaşırtıcı bir itirafta bulundu. Julia Roberts’la başrolünü paylaştığı film hakkında konuşan 68 yaşındaki oyuncu her ne kadar filmi bir klasik haline gelmiş olsa da o bu konuda kendisini pek de iyi hissetmiyor.

Ropörtaj yapan muhabirin, insanların herhangi bir televizyon kanalında filme denk geldiklerinde kanalı değiştiremediklerini ve adeta onun çekimine kapıldığını söylemesinin ardından, Gere; “Evet bana da bunu söyledikleri zaman onlardan zamanlarını çaldığım için özür diliyorum. Çünkü şimdiye kadar filmi 150 kereden fazla izlediklerini falan söylüyorlar… Ancak yine de insanların bu filme neden hayranlık duyduklarını anlayabiliyorum çünkü bir aşk hikayesini anlatıyor” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.