Reynmen’in konser bilet fiyatı dudak uçuklattı!

‘Derdim Olsun’ şarkısından sonra ‘Ela’ şarkısıyla dinlenme rekoru kıran Reynmen, 16 Ağustos’ta Tren Beach Club’ta konser verecek. 2 saat boyunca sahnede kalarak sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanan Reynmen’in loca fiyatı ise dudak uçuklattı.

Müzik dünyasında hızla yükselişe geçen ancak eleştirilerin de hedefi olan Reynmen, geçtiğimiz günlerde albüm çıkaracağını ve konser vereceğini açıklamıştı.

Derdim Olsun şarkısıyla çıkış yakalayan, ardından Ela şarkısıyla dinlenme rekoru kıran sosyal medya fenomeni Reynmen, Ayayorgi koyundaki Tren Beach Club’ta sevenleriyle buluşuyor.

LOCA FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Hiç bir işletmede sahneye çıkmayan Reynmen, Tren grup ile anlaşarak 16 Ağustos Cuma gecesi hayranlarıyla özel bir gecede buluşacak. Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Reynmen’in biletlerinin satışa çıktığı gün işletmenin satış sistemi kilitlenirken; 35-40 bin TL’ den satışa çıkan localar büyük ilgi gördü. 2 saat boyunca sahnede kalarak sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanan Reynmen, konser için özel bir repertuvar hazırladı.

Sosyal medya fenomeni Reynmen, albüm çıkaracağını duyurdu

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.