Reuters’tan Türkiye için çarpıcı ‘kur’ analizi!

Türkiye ekonomisindeki son gelişmeleri değerlendiren Reuters’ın yaptığı analizde Türk Lirası’nın bu ay yüzde 9 değer kaybettiği, yeniden bir kur krizine sürüklenebileceği uyarısında bulundu.

Reuters haber ajansı bugün yayımladığı analizde Türkiye ekonomindeki son gelişmeleri değerlendirdi.

Analizde Türk Lirası’nın bu ay yüzde 9 değer kaybettiği belirtildi, Türkiye’nin yeniden bir kur krizine sürüklenebileceği uyarısı yapıldı.

Geçen yıl yaşanan kur krizinin ardından TL’nin tekrar hızla değer kaybetmesi ihtimalinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar seçilip seçilmemesinde belirleyici olacağını ifade eden ajans, analizinde, “Türk Lirası bu yıl dolara karşı yüzde 20 değer kaybetti. Dünya çapında yükselen enerji ve gıda fiyatları halihazırda bir enflasyon sorunu yaşayan Türkiye ekonomisini daha da zora soktu” yorumunda bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.