Resmi hesaptan açıklama geldi Çukur’un yapımcılarından final iddialarına cevap!

Ekranların sevilen dizisi Çukur’un, geçtiğimiz günlerde final yapacağı iddia edilmişti. Tümüyle biteceği öne sürülen yapımın resmi sosyal medya hesabından açıklama geldi. Dizi ekibi, sadece sezon finali yapacaklarını ve o tarihe kadar 7 bölüm daha çekeceklerini duyurdu.

Pazartesi günlerinin reyting rekortmeni dizisi Çukur ne zaman final yapıyor? Son olarak Berkay Ateş ve Dilan Çiçek Deniz’in diziye veda etmesinin ardından Çukur’un biteceği iddia edilmişti.

HEYECAN DORUKTA

Son bölümleri nefes kesen Çukur dizisinde heyecan gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Önce Çeto, ardından Mahsun ve Sena’nın ölümü izleyicilere büyük bir şok yaşatırken, Çukur’un resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşımla 7 bölüm sonra final kararı alındığı açıklandı.

‘GERİ SAYIM BAŞLADI’

‘Geri sayım başladı’ başlıklı paylaşımla izleyicilerine duyuru yapan Çukur dizisi, Pazartesi yayınlanacak 61’inci bölümü de dahil 7 bölüm sonra sezon finali yapacağını duyurdu.

Bu karar izleyicileri üzmeyerek aksine sevindirdi. Nedeni ise, Çukur’un bu sezon sezon finali değil de tamamen final yapacağı iddialarıydı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.