Resim Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ‘Temiz Çevre, Temiz Doğa ve Temiz Aliağa’ temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler için Güzelhisar Sosyal Tesisleri’nde ödül töreni düzenlendi.

İlçedeki ilk ve ortaokullar arasında gerçekleştirilen yarışmada ilkokul kategorisinde; Atatürk İlkokulu’ndan Nisa Turan birinci, Karakuzu İlkokulu’ndan Ayşe Yamaner ikinci, Fatih İlkokulu’ndan Yağmur koç üçüncü oldu. Ortaokullar kategorisinde ise Şehit Murat Coşkun Ortaokulu’ndan Azra Kavin Bilgin birinci, Petrokimya Ortaokulu’ndan Elif Eylül Örs ikinci, Özel Aliağa İyi Dersler Ortaokulu’ndan Musa Özdemir üçüncü oldu.

Öğretmen, öğrenci ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği programda dereceye giren öğrenciler ödüllerini; Aliağa Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Şimşek, Mustafa Tahir Acar, Aliağa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ayşegül Akpak Alaca, Aliağa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serap Cerrahoğlu, Muhtarlık İşleri Müdürü Harun Selim Tosun ve Özel Aliağa Sınav Koleji Müdürü Sedat Güçlü’nün elinden aldı.

Derece alan veya almayan tüm resimlerin çok özel ve değerli olduğunu belirten Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Şimşek, “Çocuklarımız resimlerde Aliağa’nın tüm güzelliklerini göstermiş. Çocuklarımızın Aliağa’yı bu kadar güzel görmeleri ve resimleştirmesi bizleri çok mutlu etti” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.