Resim Tutkusu Gölcük Belediyesi’nin Desteğiyle Sergiye Dönüştü

Başarılı karakalem çalışmaları ile dikkat çeken Hatice Çevik, Gölcük Belediyesi’nin desteği ile kişisel karakalem resim sergisini Değirmendere Sanat Evi’nde açtı.

Gölcük Belediyesi sanata ve sanatçıya desteğini her alanda sürdürmeye devam ediyor. Resim tutkusuna devam etmek için hemşirelik görevinden ayrılan evli ve bir çocuk annesi Hatice Çevik, Gölcük Belediyesi’nin desteği ile kişisel karakalem resim sergisini Değirmendere Sanat Evi’nde açtı. Serginin açılışına katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, eserler hakkında Çevik’ten bilgi aldı. Sergideki eserleri beğeni ile inceleyen Başkan Sezer, Çevik’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

HEMŞİRELİK KARİYERİNİ ÇİZİMLERİNE YANSITTI

Hatice Çevik, Kişisel Karakalem Resim Sergisi’nde ağırlıklı olarak Yeşilçam’ın unutulmaz sanatçılarının karakalem portrelerine ağırlık verdi. Çevik’in hemşirelik kariyerinin yansıması olarak anatomik çizimlerin de yer aldığı sergi 4 Eylül Pazar gününe kadar ziyaretçilere açık olacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.