Reha Muhtar’dan Tamer Karadağlı’ya Deniz Uğur tepkisi geldi

Reha Muhtar ile Deniz Uğur, çocukları dolayısıyla bir süredir mahkemelikler. Deniz Uğur’un, kızlarına şiddet uyguladığını öne sürdüğü eski eşi Reha Muhtar, oyuncu Tamer Karadağlı’nı hedefine aldı. Muhtar, Karadağlı’ya sosyal medya üzerinden yüklendi.

YouTube video

Eski haber spikerlerinden Reha Muhtar ile oyuncu Deniz Uğur arasında süren çocuğa şiddet davası devam ediyor. Deniz Uğur kızı Mina Muhtar’ın, babası Reha Muhtar tarafından şiddet gördüğünü öne sürüyor. Geçici velayeti annede bulunan Mina Muhtar’a şiddet uygulamadığını her defasında dile getiren baba Muhtar, oyuncu Tamer Karadağlı’yı hedef alan bir paylaşımda bulundu.

Reha Muhtar, sosyal medya sayfasından; “Seren Serengil’i susması ve konuşmaması için neden aradın Tamer Karadağlı. Senin Deniz Uğur’la yıllardır süren bağlantın nedir?” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Tamer Karadağlı’dan ise bu paylaşım sonrası herhangi bir açıklama gelmedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.