Reha Muhtar’a mahkemeden hapis cezası geldi!

Beşiktaş’ın eski yöneticisi Umut Güner ile eski televiyon spiker Reha Muhtar arasındaki davada karar açıklandı.

Beşiktaş’ın eski yöneticisi Umut Güner ile Reha Muhtar arasındaki davada karar belli oldu. Bir dönem Beşiktaş’ta yöneticilik yapan gazeteci Reha Muhtar, siyah-beyazlı kulübün eski yöneticisi Umut Güner’in kendisini tehdit ettiğini ifade etmişti. Güner’in vekili, “Müştekinin sanığa karşı ölümle ve yaralama ile ilişkin bir tehdidi bulunmamaktadır. Şikayetçiyiz. Davaya katılma talebimiz vardır.” dedi.

CEZA ERTELENDİ

Mahkeme bu talebi kabul görürken Muhtar savunmasında, “Müşteki tarafın ifadeleri yalan değilse en hafif deyimiyle yanlış ifadelerdir. Kişisel haberleşme dedikleri şey ‘aşağılık herif’ ibaresi ile başlayan cümledir.” ifadelerini kullandı. Mahkeme, tarafları dinledikten sonra Reha Muhtar’a TCK 132/3 maddesi uyarınca 1 yıl hapis cezası verdi. Verilen bu cezanın ertelendiği ifade edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.