Red art İstanbul’un “Make Pop Art Great Again” sergisine büyük ilgi

RED art İstanbul’un “Make Pop Art Great Again” sergisi BKM Organizasyonu ile İstanbul Komedi Festivali etkinlikleri kapsamında ziyaretçilere kapılarını açtı!

Red art İstanbul bünyesinde yer alan, her biri pop art’ın yükselen sanatçıları tarafından üretilmiş eserler sanatseverlerin yoğun ilgisi ile karşılandı. Aynı akşam, Tilda Tezman, dünyanın dört bir yanından yüzlerce performansla büyülü bir yolculuğa çıkardığı “Oyunname II” adlı kitabını imza günü için okurlarıyla bir araya geldi.

Yoğun ilgi gören serginin açılış davetine cemiyet hayatından katılan isimler arasında Didem Bağrıaçık, Emre Yusufi ve Nil Peri Şahinkaya, Ezo Sunal, Fusün ve Sinan Kuran, Gaye Çevikel, İbrahim Selim, İdil Lüleci, İpek ve Nuran Ercil, Prof DR Berrin Pehlivan ve Prof DR Arzu Kunt, Sebla, Beni ve Aksel Devidas, Sema Demiral, Utku Acar ve Ahu Çağlayan Acar’da vardı.

Red art İstanbul’un “Make Pop Art Great Again” Sergisi 12 Aralık’a Kadar Ziyaret Edilebilecek

Tam 1 ay boyunca BKM Organizasyonu ile İstanbul’un her yerinde 200’den fazla etkinlik ile şehre kahkaha getirecek olan İstanbul Komedi Festivali, festival kapsamında, RED art İstanbul’un “Make Pop Art Great Again” sergisine de ev sahipliği yapıyor. Maximum Uniq Hall’un Fuaye alanında 9 Kasım’da ziyaretçilere kapılarını açan sergi, 12 Aralık 2022 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

RED art İstanbul sanatçılarından Berk Arıkan, Cankat Kalyoncu, Cihan Ünalan, Çağatay Odabaş, Didem Yağcı, Eda Baysal, Ekin Anıl, Emel Ilgaz, Emre Yusufi, Ezo Sunal, Hamid Tolouei Fard, Hande Uğur, İlkem Güneri, Nesren Jake, P.J., Seden Erşen, Serdar Akkılıç, Tarkan Güveli, Taylan Türkmen, Uğur Orkide’nin eserleri, “MAKE POP ART GREAT AGAIN” sergisinde sanatseverlerle buluşacak.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.