Reckitt Türkiye Liderleri Bu Yıl İkinci Kez Düzenlenen Reckitt Camp Kapsamında Üniversite Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ LİDERLERLE BULUŞTURAN RECKITT CAMP İKİNCİ KEZ DÜZENLENDİ

Reckitt Türkiye Hijyen ve Sağlık iş birimlerinin liderleri bu yıl ikinci kez düzenlenen Reckitt Camp kapsamında 30 üniversite öğrencisiyle bir araya geldi. Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden 500’den fazla başvurunun yapıldığı Reckitt Camp’te katılımcılar, farklı fonksiyonlardan liderlerle gerçekleştirdikleri görüşmelerde iş hayatı ve kariyer basamakları hakkında birçok bilgi edinme fırsatı yakaladı.

Reckitt Türkiye Hijyen ve Sağlık liderlerinin üniversiteli gençlerle bir araya gelerek kariyer planlamalarına katkı sağlamayı amaçladığı Reckitt Camp bu yıl ikinci kez düzenlendi. Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden 500’den fazla başvurunun yapıldığı kampa 30 üniversite öğrencisi katıldı.

İki gün boyunca süren Reckitt Camp kapsamında gençler liderlerle kariyer sohbetleri gerçekleştirirken İnsan Kaynakları departmanıyla soru cevap oturumları, CV hazırlama eğitimleri, vaka çalışması pratikleri, departman sunumları, Mindfulness webinarları, sanal oyunlar oynarken bir yandan da Reckitt dünyasının çalışma kültürünü yakından deneyimleme imkanı yakaladı. Öğrencilerin gelişimleri, iş hayatına hazırlanmaları ve farklı departmanları daha yakından tanıyarak doğru tercih yapmalarını amaçlayan Reckitt Camp’e katılan öğrenciler Reckitt Türkiye bünyesinde staj ya da yeni mezun pozisyonunda görev almaya hak kazandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.