Real Madrid’de Jürgen Klopp sesleri

Fransız teknik adam Zinedine Zidane’ın görevi bırakmasının ardından yeni arayışlara giren La Liga ekibi Real Madrid’de, yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu.

İspanya’nın önde gelen gazetelerinden AS’ın yaptığı, ‘Real Madrid’in yeni hocası kim olsun?’ anketine yaklaşık 120 bin kişi katılım gösterdi. Yeni teknik direktör adayları arasında, Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Tottenham ile 5 yıllık yeni sözleşme imzalayan Mauricio Pochettino, Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw ve Arsenal’de 22 yıl çalıştıktan sonra görevi bırakan Arsene Wenger yer aldı.

YAPILAN ANKETTE İLK SIRADA

Geçtiğimiz perşembe günü Şampiyonlar Ligi kupasını 3 sezon üst üste kazandıktan sonra görevi bırakan Zinedine Zidane’ın ardından göreve gelmesi istenen hoca adayı için yapılan ankette, Jürgen Klopp yüzde 41, Pochettino yüzde 34, Joachim Löw yüzde 15 ve Arsene Wenger ise yüzde 9 oy aldı. Yaklaşık 120 bin oyun hemen hemen yarısını alan Jürgen Klopp’un, kulübü Liverpool ile 2022 sezonuna kadar sözleşmesi bulunuyor. Madrid ekibinin diğer bir hoca adayı olan Pochettino ise Tottenham ile yeni sözleşme imzaladı ve sözleşmesi 2023 yılında bitecek. Real Madrid’in olası bir teklifinde ise Tottenham’ın Arjantinli hocası için isteyeceği bonservis bedeli 45 milyon Sterlin olacağı söyleniyor.

Real Madrid’de ismi geçen bir diğer isim ise Beşiktaş forması giyen ve şu anda Real Madrid alt yapısında görev alan İspanyol teknik adam Guti Hernandez. Guti, şu an Real Madrid U19 takımının başında görev almakta.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.