Razer’ın yüksek performanslı oyuncu ekipmanları artık Bilkom güvencesiyle Türkiye’de!

Türkiye’nin önde gelen Bilgi ve İletişim Teknolojileri dağıtıcılarından Bilkom, oyun tutkunları için dünyanın önde gelen markası Razer ile iş birliğini duyurdu. Razer’ın yüksek performanslı oyuncu ekipmanları artık “Bilkom Güvencesiyle” tüketiciye ulaşacak.

Katma değerli ve odaklı dağıtıcı vizyonuyla dünyanın lider markalarının en inovatif ürünlerini Türkiye ile buluşturan Bilkom, oyuncular için dünyanın önde gelen markası Razer ile yeni marka iş birliğini duyurdu. Razer’ın yüksek performanslı premium oyuncu ekipmanları, 1 Haziran itibarıyla, Bilkom’un yaygın satış ağı, etkin lojistik ve satış sonrası hizmetleriyle Türkiye’deki tüketicilere ulaşacak.

Türk oyunseverler, Razer’ın mouse, klavye, kulaklık gibi yüksek performanslı ve ödüllü oyuncu aksesuarları ile oyun keyfini bir üst seviyeye taşıyacak. Ayrıca Razer’ın oyuncu koltukları ve yayın ekipmanlarını içeren geniş ürün yelpazesi de “Bilkom Güvencesi” ile online ve fiziksel satış noktalarından satışa sunulacak.

Bilkom Genel Müdürü Fikret Ballıkaya, “Büyüyen oyun sektörüne Razer gibi öncü ve lider bir marka ile girmekten memnuniyet duyuyoruz. Bilkom olarak en iyi teknolojileri Türk tüketicilere ulaştırmayı, güncel trendleri takip etmeyi ve ‘Dijital Yaşam Koçu” mottosuyla oyun sektöründe yer almayı önemsiyoruz. Daha önce oyun ve platform dağıtıcısı rolüyle güzel çalışmalara imza atmıştık. Şimdi de oyun dünyasının içinden gelenlerin kurduğu, oyunun geleceğine yön veren bir marka olan Razer ürünlerini Türk tüketicisiyle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Razer’ın Doğru Avrupa, Türkiye ve Orta Doğu’dan Sorumlu Satış Direktörü Andrzej Karasinski, “Razer olarak Türkiye’deki varlığımızı büyütmeye kararlıyız. Türkiye’de büyümemize yardımcı olacak Bilkom gibi çevik ve yenilikçi bir şirketle iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. Bu iş birliği sayesinde artık daha azla oyuncu Oyuncular için Oyuncular Tarafından Üretilen ürünlerle oyunlarını bir sonraki seviyeye taşıyan entegre donanım, yazılım ve hizmet ekosisteminden faydalanabilecek” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.