Rasim Ozan Kütahyalı: Benimle ilgili bir linç kampanyası başladı

Rasim Ozan Kütahyalı, yeni bir yazılı açıklama yaparak, sarf ettiği sözlerin ne anlama geldiğini bilmediğini savundu.

Kütahyalı’nın 17 Ağustos 2019 günü ekranlara döneceği iddiaları konuşulmaya başlanmıştı. Söz konusu iddialar, Boşnakları ayağa kaldırırken, zehir zemberek bir de bildiri yayımlanmıştı.

Yaşanan gelişmelerin ardından Rasim Ozan Kütahyalı yazılı bir açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı;

“Son dönemde tuhaf biçimde bir anda yeniden benimle ilgili bir linç kampanyası başladı.

21 aydır aralıksız süren bu linçlerden sonra ilk kez bu konuda yeni bir açıklama yapma gereği duyuyorum.

Ben 21 ay önce tam anlamıyla bir eşeklik yaptım. O an internetten duyduğum bir şeyi ne olduğunu bile anlamadan bilmeden pat diye ekrandan söyledim. Şimdi bu metni kaleme alırken bile yine bu zevzekliğimden ötürü kendime çok öfkeleniyorum ve bu vesileyle yeniden tüm Boşnak kardeşlerimden bir kez daha özür diliyorum.

Şimdiyse şahsıma yapılan kampanyayla ilgili bizzat Boşnak kardeşleriminbana ulaşarak ilettikleri yeni bazı şok edici bilgileri de hem tüm kamuoyuyla hem de özellikle Boşnak paylaşmak istiyorum.

21 ay sonra beni ve ailemi yeniden hedef alan linç kampanyalarının Boşnak kimlik hassasiyetiyle ilgili olmadığını ve başka olayların döndüğünü bana aktaran soylu Boşnak kardeşlerime çok teşekkür ederim.

Bana ve aileme karşı duydukları siyasi düşmanlığı kusmak için asil Boşnak kimliğini kullanmaya kalkanları ben de buradan tüm kamuoyunun takdirine sunacağım.

Beyaz TV’de yıllar önce bir CHP milletvekili olan Barış Yarkadaş ile tartışma programı yaptık ve o kişi ideolojik çizgisi gereği Bosna kasabı Miloseviç’i savundu.

Binlerce Boşnak kardeşimizi katleden aşağılık Miloseviç’in vatanını savunan bir kahraman olduğunu söyledi Yarkadaş.

Ben de Bosna soykırımı konusunda çok duyarlı bir insan olduğum için ayağa kalktım çok sert sözler söyleyerek programı terk ettim. Görüntüleri izleyin lütfen.”

Rasim Ozan Kütahyalı iddiası Boşnakları ayağa kaldırdı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.