Rapçi Ezhel: Susmak istiyorum ama dayanamıyorum!

PKK sempatizanı olduğu iddiasıyla karşı karşıya kalan ünlü rapçi Ezhel sessizliğini bozdu. Instagram üzerinden mesaj yayımlanan rapçi Susmak istiyorum ama dayanamıyorum arkadaşlar” diyerek mesaj paylaştı.

Instagram’dan yayımladığı paylaşım nedeniyle tepki toplayan rapçi Ezhel sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. PKK sempatizanı olduğu iddialarına sert bir şekilde yanıt veren rapçi “Susmak istiyorum ama dayanamıyorum arkadaşlar” diyerek kişisel Instagram hesabından mesaj yayımladı.

İşte Ezhel’in çok konuşulacak mesajı:

“Susmak istiyorum ama dayanamıyorum arkadaşlar. Yaptıklarınız çok ağrıma gidiyor. Her gittiği yerde Türkçe Rap diye bağıran, Türkçeyi dünyaya tanıtan bir PKK sempatizanı olabilir mi? Erzincan’da köyü basılmış birisi terörist olabilir mi? Ankara’da tüm o bombaları gören tanıdıklarını kaybeden bir Ankaralı, yurttaşının katledilmesine sevinebilir mi? Sizlerden iğreniyorum. Tek suçum güzel ülkemizde hep beraber yaşamak istemek. Askerimiz ölmesin, insanımız aç ve cahil kalmasın istemek. Evet imkansızı istemek belki ama benim SAVAŞIM budur. Bir gün Türkiye’mi mutlu görmektir.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.