Rap yıldızı Murda’nın son projesi “Benimsin”

Rap yıldızı Murda bu yaz sonu yayınlayacağı albümünden hit şarkıları dinleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Murda geçen ay yayınlanıyor ‘Yalan Dünya’dan sonra şimdi de ‘Benimsin’ ile karşımızda. Önceki klibini New York’ta “Murda müzik severlere bu kez Kuştepe’den sesleniyor!

Birçok hit şarkıya ve muhteşem iş birleşmelerine imza atan Murda, rap performansında geçtiğini ay yayınlandıktan sonra ‘Yalan Dünya’ ile kanıtlamıştı. Yaz sonunda dinleyiciyle buluşturacağı albüm habercisi olan şarkının ardından Murda şimdi de ‘Benimsin’ ile listeleri alt üst etmeye geliyor.

31 Mayıs’ta yani bu cuma tüm dijital platformlarda yer alacak olan ‘Benimsin’in sözleri Murda’ya, müziği ve üretimi ise Spanker imzalıdır. Oryantal esintili ve bol darbukalı şarkısının klibi İstanbul’un kendine özgü semtlerinden Kuştepe’de çekildi. Önceki klibini New York sokaklarında “Murda, Amerika’dan İstanbul’a uzanan bu macerada renkli bir kalabalıkla kamera karşısına geçti.

Hem Türkiye hem de Avrupa müzik endüstrilerinde büyük bir etki yaratan ve çok sayıda hit parçanın sahibi, Amsterdam ve İstanbul merkezli Murda’nın şarkısı ‘Benimsin’ yazın en çok dinlenen, yüksek tempolu şarkılarından biri olmaya aday. Albümün rakamlarını duyuran Murda kitleleri çıkacak sürükleyecek hitler yapmaya devam ediyor. Murda önümüzdeki aylarda sanat arda single’ları yayınlamaya devam edecek ve yaz sonunda da yeni albümünü dinleyicileriyle buluşturacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.