RAMO’nun yeni sezonundan ikinci tanıtım yayınlandı

Yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği ,Show TV’nin beğeniyle izlenen dizi RAMO’nun yeni sezonundan ikinci tanıtım yayınlandı.

Ramo’nun adalet savaşı için yeni planlarla en zirvedeki isimlere savaş açacağı yeni sezonda Ramo izleyicilerini pek çok sürpriz bekliyor. Murat Yıldırım şaşırtacak…

YouTube video

“Her şeye inanırım, bana ihanet ettiğine inanmam”

Hapishane yılları boyunca küllerinden yeniden doğan Ramo’nun yaşadığı en büyük şok, Esra Bilgiç’in hayat verdiği Sibel’in yaptıklarıdır. Sibel’in ona ihanet ettiğine asla ihtimal vermeyen Ramo’nun çözmesi gereken bir bilmece de Sibel’in neden böyle yaptığıdır. Ramo’nun planı gayet nettir: Cihangir’i ve krallığını bitirmek. Ramo’nun onu uyaran Yavuz Bey’e verdiği cevap ise kararlılığını ve gözüpekliğini yansıtmaktadır: “bana 24 saat yeter.”

İzleyicilerinin merakla beklediği Ramo, yeni sezonuyla Eylül’de Show TV’de!

RAMO’nun yeni sezonundan ilk tanıtım yayınlandı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.