‘Ramo’nun yeni sezon çekimleri başladı

Ramo'nun adalet savaşı İstanbul'a taşındı...

Yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği ve başrolünü Esra Bilgiç’le paylaştığı Show TV’nin beğeniyle izlenen dizisi ‘Ramo’ için yeni sezon çekimleri başladı.

Murat Yıldırım
Murat Yıldırım

Babasının intikamı ve adalet için savaşan Ramo; artık savaşın tam kalbine, düşmanlarının en zirvedeki ismine karşı savaş açacak.

Esra Bilgiç
Esra Bilgiç

Setten ilk kareler geldi

Yeni sezonunda hikayesine İstanbul’da devam edecek olan RAMO’da izleyiciyi büyük sürprizler de bekliyor. Bugün sete giren ekipten ilk kareler geldi. İzleyicilerinin merakla beklediği hikayesiyle Ramo, çok yakında ShowTV ekranlarında olacak.

Ramo
Ramo
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.