Ramo’da bir oyuncu daha diziye veda ediyor

Show Tv ekranlarında yayınlanan Ramo dizisinde yaşanan ayrılıkların ardı arkası kesilmiyor. Başrollerini Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım’ın paylaştığı dizide geçtiğimiz günlerde Yiğit Özşener ve Olgun Şimşek ayrılmıştı. Dizinin oyuncu kadrosundan ayrılan bir diğer ismin ise Pelin Körmükçü olduğu öğrenildi.

Başrollerini Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in paylaştığı Ramo dizisinde bir ayrılık daha! Cuma akşamları Show Tv ekranlarında yayınlanan ve Adana’da geçen Ramo dizisi 2 sezondur yayın hayatına başarılı bir şekilde devam ediyor.

M. Çağatay Tosun’un yönetmen koltuğunda oturduğu Ramo dizisinin önceki bölümlerinde Yiğit Özşener ve Olgun Şimşek diziye veda etmişti. Pelin Körmükçü’de Ramo dizisinden ayrılan bir diğer oyuncu oldu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.