Ramo ve Diriliş Ertuğrul’un yıldızı Esra Bilgiç saçlarını savurdu, hayranları mest oldu

Başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiren Esra Bilgiç, son paylaşımı ile herkesi kendine hayran bıraktı. Saçlarının rüzgarda savrulduğu kareleri yayınlayan Esra Bilgiç, takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Diriliş Ertuğrul ve Ramo gibi ses getiren projelerde rol almış olan ünlü oyuncu Esra Bilgiç, kadın oyuncular arasında aranan isimlerden oldu. Başarılı kariyerinin yanı sıra Esra Bilgiç, güzelliğiyle de adından söz ettiriyor.

Ünlü oyuncu Bilgiç, sosyal medyayı da aktif olarak kullanan isimler arasında yerini alıyor. Instagram’da 7 milyon takipçisi olan Bilgiç, doğal bir pozunu yayınladı. Saçlarının rüzgarda savrulduğu kareleri arka arkaya yayınlayan ünlü oyuncunun paylaşımı takipçilerinden büyük ilgi gürdü. Sosyal medya kullanıcıları Bilgiç’in paylaşımını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.