Ramo dizisinin Sibel’i Esra Bilgiç sosyal medya hesabını dondurdu!

Heyecan seviyesini yüksek tutan sahnelere adını yazan Ramo dizisi yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Ramo dizisinde farklı karakterlere can veren ünlü oyuncular da en az dizi kadar merak ediliyor. Geçtiğimiz gülerde, ekranların reyting rekortmeni dizisi Ramo’da Sibel karakterine hayat veren Esra Bilgiç, Twitter hesabını kapattı. Bilgiç’in Twitter hesabını dondurma sebebi ise şaşırttı.

Show TV’de Cuma günleri ekrana gelen Ramo dizisinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç ikilisi birbirlerine çok yakıştırılıyor. Dizinin yayın gününde sosyal medyadan da gündem oluşturan dizi hayranları, Ramo ve Sibel etiketleri ile dizi çiftinin fotoğraflarını paylaşıyor. Sibel karakterine hayat veren Esra Bilgiç’in, bu yakıştırmalardan biraz rahatsız olduğu iddia edildi. Güzel oyuncu, bu iddiaların ardından Twitter hesabını kapattı.

blank
Ramo

Esra Bilgiç, Twitter’da kendisini dizide partneri olan Murat Yıldırım ile yakıştıranlar yüzünden Twitter hesabını kapatma kararı aldı. Kendisine gelen yakıştırma mesajlarından sıkılan Esra Bilgiç’in kafasını dinlemek için böyle bir kararı aldığı öğrenildi.

Bilgiç’in Twitter hesabını tekrar aktif hale getirip getirmeyeceği ise hayranları tarafından merak konusu oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.