Rahvan At Yarışları 18. Gölcük Koşusu Nefes Kesti

Gölcük Belediyesi Geleneksel At Yarışları 18. Gölcük Koşusu yoğun katılımla gerçekleşirken, yarış öncesi düzenlenen atlı akrobasi gösterileri ise nefes kesti.

Gölcük Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarışları 18.Gölcük Koşusu, büyük ilgi ve katılımla Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisi Koşu Pisti’nde yapıldı. Büyük heyecan ve çekişme yaşanan yarışlarda; Gölcük Belediyesi’nin adına yarışan atlar; Taze Beşli Taylar’da 2., Baş Atlar’da da 3. geldiler.

RAHVAN TUTKUNLARI TRİBÜNLERİNİ DOLDURDU

Ev sahipliğini Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in yaptığı yarışlarda seyirciler arasında; MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar, Gölcük Belediyesi meclis üyeleri ve vatandaşlar yer aldı.

ATLI AKROBASİ HAREKETLERİ NEFES KESTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımının marşları ile başlayan yarışların açılış töreni İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile devam etti. Yarış öncesinde Yeşil Bursa Atlı Okçuluk Kulübü üyeleri at üstünde; hedefe ok atma, mızrak, kılıçla karpuz kesme ve akrobasi gösterisi ise izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattılar. Gösteri ekibinin sergilediği akrobatik hareketler, seyircilerden büyük alkış aldı.

GÖLCÜK ATA SPORUNA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEK

Yarışlarda dereceye giren at sahiplerini ve binicileri tebrik eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Bu güzel yaz gününde, yarışları izlemeye gelen herkese, Türkiye’nin dört bir yanından ilçemize gelerek yarışlara katılan at sahiplerine, tribünleri yarışlar boyunca tamamen dolduran kıymetli hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de; ata sporumuz olan rahvan at yarışlarına ev sahipliği yapmaya ve destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.