Rafet El Roman, kız arkadaşıyla İstanbul gecelerinde yakalandı

Rafet El Roman, kız arkadaşıyla İstanbul gecelerindeydi. Sanatçı, görüntü vermemek için birçok yol denese de bu konuda başarılı olamadı.

Rafet El Roman, çapkınlıktan vazgeçmiyor. Geçen yıl Ceren Kalpakarslan’dan boşanan sanatçı, yeni kız arkadaşıyla Beşiktaş’taki trafik ışıklarında sobelendi. İkili, ilk olarak Kuruçeşme’de yemek yedi. Gazetecilerin kapıda olduğunu öğrenince çift, restorandan ayrı çıktı. Kız arkadaşı taksiyle mekândan uzaklaşırken Rafet El Roman ise kendi aracıyla gözlerden kayboldu. Ardından sevgililer Beşiktaş’ta yeniden bir araya geldi. Trafik ışıklarına yakalanan çift flaşların patlamasıyla şaşkına döndü. Roman, kız arkadaşının, asistanı olduğunu iddia etti. Aracın ön camındaki gül dikkatlerden kaçmadı.

YANIMDAKİ ASİSTANIM

Beşiktaş’taki trafik ışıklarında gizemli kız arkadaşıyla yakalanan Rafet El Roman, yanındaki kişinin asistanı olduğunu iddia etse de panik yapması dikkatlerden kaçmadı.

Eve girmekten son anda vazgeçti

Sevgilisini araçtan indiren Roman, Nişantaşı’ndaki evine tek başına girdi. Gizemli güzel habercileri fark edince eve girmekten vazgeçip taksiye bindi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.