Radyo Akademi Ödülleri sahiplerini buluyor

Radyo Dünyasının Yıldızlarını Yine Dinleyiciler Seçiyor!

Beykoz Belediyesi ev sahipliğinde ve Fonex Kozmetik sponsorluğunda bu yıl 3. sü gerçekleştirilecek Radyo Akademi Ödülleri’nde , radyo dünyasının 2016 yılında en başarılı radyoları, programcıları, müzik direktörleri ve yöneticileri ödüllerine kavuşuyor.

10 Şubat 2017 Cuma akşamı İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirilecek ödül töreninde , bu yıl iki sürpriz yenilik var.

Oylama bu yıl da yine geçmiş yıllarda olduğu gibi dünyanın en güvenilir oylama sistemi olan Facebook platformu üzerinden gerçekleştirilecek.

30 Kategoride yarışacak radyo ve radyocular, son bir senelik performanslarının karşılığını alırken, 7 özel ödül de sahiplerini bekliyor.

Adaylar ve kategoriler üzerinde çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte oylama süreci başlayacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.