Quaresma, rakibin zaman çalmasına sinirlendi! Kucağında taşıdı!

Vitoria forması giyen Beşiktaş’ın eski futbolcusu Quaresma, rakip 1-0 öndeyken maçın 90. dakikasında yerde kalan rakip oyuncunun zaman çalmasına tepki gösterdi. Sakatlanan rakibini zaman kaybetmemek için kucağında taşıyan Quaresma, bu hareketi nedeniyle hakemden sarı kart gördü.

Portekiz Süper Ligi’nde oynanan Belenenses SAD – Vitoria Sc maçının son dakikalarında şaşkınlık veren bir olay yaşandı. Vitoria forması giyen Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma, maçın son dakikalarında sakatlanan rakibini zaman kaybetmemek için kucağında taşıdı

blank

Quaresma, rakip 1-0 galipken maçın 90. dakikasında yerde kalan rakip oyuncunun zaman çalmasına sinirlendi. Sedye gelmesini bekleyemeyen Quaresma rakibini kucağına alarak sahanın kenarına taşımak istedi.

Rakiplerin ve hakemin şaşkın bakışları arasında rakibini kucağına alan Quaresma bu hareketinin ardından sarı kart gördü. Maç Belenenses’in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

O anlar ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.