Putin sır gibi saklıyordu! Lüks içinde büyütülen gizli çocukları var

Araştırma kuruluşu Proekt, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in jimnastikçi olduğu söylenen bir kız arkadaşı ve lüks içinde büyütülen gizli çocukları olduğunu ileri sürdü.

Araştırma kuruluşu Proekt’in raporunda, Putin’in kendisinden 30 yaş küçük, eski bir Olimpik ritmik jimnastikçi bir kız arkadaşı olduğuna inanılan Alina Kabaeva’dan birkaç çocuğu olduğu iddia edildi.

Çiftin tam olarak kaç çocuğu olduğu belli değil, ancak Proekt hepsinin 18 yaşın altında olduğunu bildirdi. Daha önce çiftin en az bir kızı olduğu bildirilmişti. Medya kuruluşu, çocukların bir kısmının İsviçre’de doğduğunu söyledi.

Özel hayatı hakkında sır tutmasıyla ünlü olan Rus lider, 2020 yılında Kabaeva ve çocukları için şehirdeki özel “altın saray” konutundan sadece 800 metre uzaklıkta bulunan 13 bin metrekarelik geniş bir ahşap konak inşa etti. Anonim kaynaklara ve halka açık verilere göre ahşap konak, Moskova ile St. Petersburg’un aşağı yukarı ortasında bulunan ve Rusya’nın en büyük göllerinden biri olan Valdayskoye Gölü’nün güneybatı kıyısındaki Valday’da bulunuyor.

Proekt, komplekste “solaryum, kriyoterapi (dondurularak yapılan tedavi) odası, 25 metrelik yüzme havuzu, hamam, sauna, masaj banyoları, kozmetoloji ve dişçilik alanlarını da kapsayan devasa bir spa kompleksi” olduğunu bildirdi.

EVİN ALTINDA PUTİN’E VE AİLESİNE ÖZEL TREN İSTASYONU
İnşaatından bu yana, mülk üzerine bir tekne iskelesi ve büyük bir çocuk oyun alanı da inşa edildi. 2021 ve 2022 yazlarında çocuklar için de küçük bir karting pisti kurulduğu iddialar arasında. Tesiste ayrıca, Putin ve Kabaeva’nın ülke çapında göze çarpmadan seyahat etmek için kullandıkları bildirilen özel ve korumalı bir tren istasyonu bulunuyor.

Raporda ismi belirtilmeyen bir kaynağa atıf yapılarak, Valday’daki malikanenin, çocukların ikamet ettiği ana konut olduğu ileri sürüldü.

Business Insider’da yer alan habere göre, yıllar boyunca Putin, çocuklarını ve dedikodusu yapılan kız arkadaşlarını gündemden uzak tutmak için çok mücadele etti. Rus liderin 2013 yılında boşandığı eski uçuş görevlisi Lyudmila Shkrebneva ile evliliğinden iki kızı olduğu bildirildi.

Kızları Maria ve Katerina evli ve çocukları var. Maria bir tıp araştırmacısı, Katerina ise akrobatik dansçı ve aynı zamanda Moskova Devlet Üniversitesi’nde matematik araştırma bölümünde çalışıyor.

Diğer raporlar, evlilik dışı ilişkilerin başka çocuklara yol açmış olabileceğine dair söylentileri ele aldı, ancak ayrıntılar belirsizliğini koruyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.