PUMA 2016 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu’nu tanıttı

Dünyaca ünlü spor performans giyim markası PUMA, 2016 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu’nu İstanbul Kolektif House’da, Umut Eker ve Didem Soydan’ın katılımıyla gerçekleşen lansmanla tanıttı. Sporda konforu en üst seviyeye taşımayı amaçlayan PUMA’nın yeni ürünleri şıklıkları ile de göz doldurdu.

PUMA Türkiye, Rusya ve Ukrayna Pazarlama Müdürü Bhavisha Dave, 2016 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu ile spor deneyimini şıklıkla buluşturduklarını belirterek “PUMA olarak dünyanın en hızlı spor markası olma iddiamızı sürdürüyoruz. Bugün tanıttığımız bütün ürünler en son teknolojiyi ve en cool tarzı bir araya getirecek şekilde tasarlandı. Yeni sezonda ne pahasına olursa olsun spor yapmaya devam ediyoruz ve çizgiyi hep beraber geçiyoruz. Yeni koleksiyon tanıtımımızda bize katılan Umut Eker ve Didem Soydan’a aramızda oldukları için teşekkür ediyorum. Ayrıca Umut ve Didem ile PUMA olarak işbirliği başlattığımızı sizlerle paylaşmak istiyorum. 2016 yılı içinde kendileri ile çok özel projeler gerçekleştireceğiz.” dedi.

Sporculara uyguladıkları antrenmanlarda, tasarladıkları ayakkabılarla eşsiz bir deneyim yaşatan PUMA, bu üstün performanslı spor dostlarını yazın sıcaklığı ve renklerin güzelliğiyle birleştirdi. Koleksiyonun en dikkat çeken parçaları ise IGNITE Ultimate, PULSE XT Core ve PWRSHAPE Bra/Tight’lar oldu.

Dünya’nın en hızlı adamı Usain Bolt’un vazgeçilmezi olan IGNITE serisinin XT modeli 2015’in Eylül Ayında Hansle Parchment’ın katılımıyla İstanbul’da tanıtılmıştı. PUMA IGNITE serisine yeni bir boyut ekleyerek 2016 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu’na IGNITE Ultimate’i de kattı. IGNITE serisinin geldiği son nokta olan IGNITE Ultimate geri dönüşümlü enerji teknolojisiyle dikkatleri üzerine topluyor. Diğer modellerde de kullanılan IGNITE köpüğe ek olarak Ultimate’lerde bulunan PU karışımı, sporcunun performans esnasında kullandığı enerjiyi üstün yastıklama sayesinde geri dönüştürmesini sağlıyor. Geri dönüştürülen bu enerji sporcuların performans sürelerini uzatırken örgü dokumasıyla ayakların hava almasını sağlıyor.

PUMA 2016 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu’nun star parçalarından bir diğeri ise PULSE XT Core antrenman ayakkabıları. Kadınlar için tasarlanan PULSE XT Core’lar US 2015 200m şampiyonu PUMA koşu – antrenman elçisi olan Jenna Prandini ve Rihanna’nın kişisel antrenörlüğünü üstlenen Jamie Granger’ın da tercihleri arasında yer alıyor. Kadınların konforu için tasarımında en ince ayrıntıların tamamı düşünülen PULSE XT Core adeta çeviklik için dizayn edildi. Çok yönlü hareket kabiliyetini esnekliğinden alan modelde EVA orta taban teknolojisinin yanı sıra Ever Train tabanlıklara da yer verilirken komple kauçuk dış tabanı ise esneklik ve konfor vermesinin haricinde sıçrama yeteneğini de güçlendiriyor. Esnek örgü dokumasına ek olarak yanlarında barındırdığı renkli şeritlerle de kadınların performansını üst seviyelere çıkarıyor. Rihanna’nın kişisel antrenörlüğünü üstlenen ünlü antrenör Jamier Granger, PUMA’nın training ürünleri hakkında “Benim yaptığım egzersizler yoğun ve dişli egzersizler, tüm vücut çalışırken patlayıcı hareketlerle egzersizimi güçlendiriyorum. Bu yüzden ekipmanımın da bana ayak uydurması gerekiyor. PUMA’nın training ürünleri bu yüzden çok güvenilir ve ayrıca spor şıklığımı tamamlıyor” dedi.

Koleksiyonda hem performansları hem de şıklıkları ile göz dolduran ayakkabıların yanı sıra PWRSHAPE spor bra’sı ve taytı ile de dikkat çekiyor. Sınırsızca ve özgürce hareket etmeye yardımcı olan PWRSHAPE BRA’lar ile ister kardiyo, ister dayanaklılık, isterseniz de güç egzersizi yapın kullanılan fonksiyonel malzemeleri sayesinde vücudunuzun terini içine hapsederek cildinizin kuru kalmasına yardımcı olacak. Örgü dokumasıyla vücudunuzun hava almasını sağlayan BRA ayarlanabilir alt bantları ile de eşsiz bir konfor sunuyor.
PWRSHAPE taytlar ise vücudunuz sararak spor yaparken üstün bir esneklik ve güven sunuyor. Kullanılan MESH yan paneller vücudunuzun hava almasını sağlarken kuru hücre teknolojisi ile vücudunuzun terlemesine izin verip vücudunuzu ıslak kalmasını engelliyor. PWRSHAPE taytlar minimal dikişleriyle de vücudunuzun spor yaparken tahriş olmasını da engelliyor.
Yeni koleksiyonuyla dikkatleri üzerine çeken PUMA, spordaki performansı üst seviyelere taşımaya ve geniş ürün yelpazesi ile de her tarza hitap etmeye devam edecek.

PUMA
PUMA ayakkabı, tekstil ve aksesuar tasarlayan, geliştiren, satan ve pazarlayan dünyanın önde gelen Spor Markalarından biridir. 65 yıldan uzun süredir, PUMA gezegenin en hızlı sporcuları için, hızlı ürünler tasarlar ve üretir. PUMA; Futbol, Koşu, Egzersiz ve Fitness, Golf ve Motor sporları gibi kategorilerde performans ve spor esintili günlük yaşam ürünleri sunar. Spor dünyasına yenilikçi ve hızlı tasarımlar getirebilmek için Alexander McQueen ve Mihara Yasuhiro gibi tanınmış tasarım markalarıyla heyecan verici iş birliklerine imza atıyor. PUMA Grubu; PUMA, Cobra Golf, Dobotex ve Brandon markalarının sahibidir. Firma ürünlerini 120’den fazla ülkeye dağıtır, dünya çapında 10,000’den fazla personel çalıştırır ve ana merkezi Herzogenaurach/Almanya’dadır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.