Pucca’nın gözaltı nedeninin 1 yıl önceki tweeti olduğu ortaya çıktı

Attığı tweetle gözaltına alındığını söyleyen sosyal medya fenomeni ve yazar, “Pucca” takma isimli Pınar Karagöz, olayın iç yüzünü açıkladı.

Fenomen Pınar Karagöz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla takipçilerini şoke etmişti. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden gözaltına alındığı duyuran Karagöz, “Az önce kapıya iki polis geldi, şu an emniyete gidiyoruz beraber. Sebebini de söylemiyorlar. Hakkımda hayırlısı” ifadelerine yer vermişti.

blank

YENİ PAYLAŞIM YAPTI
Fenomen Karagöz, “Bu tweet yüzünden bu gece nezarethanede kalacaktım. Şaka gibi… Neyse bitti çok şükür… Bitmedi de bayramdan sonraya kaldı” paylaşımını yaptı.

BİR YIL ÖNCEKİ TWEETİ NEDENİYLE GÖZALTINA ALINDI
Polis ifadesini sosyal medya hesabından paylaşan Karagöz’ün 19 Temmuz 2020 tarihinden attığı, “O kadar eşcinselli dizi, film izledim; film üstüne film izledim; yok, yok, yok! Hala erkek denen aşağılık, karaktersiz cinsiyetten hoşlanıyorum” tweeti nedeniyle gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.