PTT Akıllı Esnaf İle Alıcı da Satıcı da Memnun

PTT AŞ tarafından uygulamaya konulan ‘PTT Akıllı Esnaf’ sanal ve fiziki POS sahip olduğu birçok özellikle hem esnafın hem de alışveriş yapanların yüzünü güldürüyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı hizmet veren Posta ve Telgraf Teşkilatı

‘PTT Akıllı Esnaf’ sanal ve fiziki POS ile esnafların tahsilat işlemlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Esnaflar; sanal pos ve link seçenekleriyle aylık sabit ücret, işletim ücreti, aidat, POS kullanım ücreti gibi ek ödemelerden de kurtuluyor. Akıllı Esnaf POS hizmetini kullanan esnaflar, ürünlerini PTT Kargo ile göndererek kargo ücretlerinde yüzde 20 indirim kazanıyor.

ONLINE SATIŞLAR GÜVENDE

PTT Akıllı Esnaf sanal POS uygulaması, sosyal medya hesapları üzerinden satış yapan bireysel kullanıcılar için de kolaylık sağlıyor. EFT, havale veya kapıda ödeme gibi geleneksel yöntemleri kullanmadan oluşturulan bir linkle hiçbir entegrasyona gerek kalmadan tek çekim veya taksitle satış gerçekleşiyor.

PTT Akıllı Esnaf sanal POS uygulaması ile yapılan tüm ödemelerde, 3D secure güvenlik alt yapısının kullanılması sebebiyle alıcılar tarafından telefona gelen onay kodu sisteme girilmeden alışveriş tamamlanmıyor. Bu özellik sayesinde hem alıcılar hem de satıcılar güvenli bir biçimde işlemlerini yapabiliyor.

PTT AKILLI ESNAF SANAL POS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

PTT Akıllı Esnaf sanal POS uygulamasına sahip olmak isteyen müşteriler PTT iş yerlerinden ve akilliesnaf.ptt web adresinden başvurularını gerçekleştirebiliyor. Şirketi olan esnaflar ile bireysel başvuruda bulunmak isteyen kullanıcılar için farklı evrakların istendiği akilliesnaf.ptt internet sitesinde, gerekli bilgiler doldurulduktan sonra sistem tarafından başvuru sahibine şifre iletiliyor. Kullanıcılar, sistem tarafından onay verildikten sonra tahsilatlarını PTT Akıllı Esnaf sanal POS ile kolaylıkla alabiliyor.

UYGULAMA HER GEÇEN GÜN YAYGINLAŞIYOR

Türkiye genelinde her geçen gün yaygınlaşan PTT Akıllı Esnaf POS uygulamasını 10.000’in üzerinde üye kullanıyor. Uygulamayı bireysel kullananlar ise, toplam kullanımın yüzde 30’unu oluşturuyor. PTT Akıllı Esnaf POS uygulamasını en çok kullanan illerin başında da Eskişehir geliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.