PSY’ın Türk Bayraklı klibi: Daddy!

Güney Kore’nin dünyaca ünlü şarkıcısı PSY’nin yeni klip çalışmasını ‘Daddy’ adlı şarkısına çekti. Klip boyunca dede, baba, çocuk, torun olarak kılıktan kılığa giren PSY’nin ‘Daddy’ şarkısının klibinde Türk bayrağı da görülüyor.

Gangnam Style şarkısı ve bu şarkının klibi ile rekorları alt üst eden, interneti kasıp kavuran Koreli şarkıcı PSY’nin yeni şarkısı Daddy’nin klibi Youtube’da yayımlandı.

Gangnam Style şarkısının resmi videosu şimdiye kadar Youtube’da 2.4 milyar kez izlenmiş durumda. Bu sayı Youtube’da en çok izlenen video ünvanını PSY’ye kazandırmıştı ve hala bu rekor kırılabilmiş değil. 30 Kasım’da yayımlanan Daddy şarkısı da bir günde 3 milyon kez izlendi ki biz haberi yetiştirene kadar sayı 4 milyonu geçti bile!

Klipte kılıktan kılığa giren PSY bir sahnede de Güney Kore’de büyün ülke bayraklarının bulunduğu bir yoldan geçiyor, yolun üstünde görünen bayraklar arasında Türk bayrağı da görülüyor.

PSY KİMDİR?

Park Jae-Sang bilinen adıyla PSY, doğum 31 Aralık 1977′de doğdu. 15 Temmuz 2012′de yayınlanan hareketli şarkısı “Gangnam Style” ile iTunes’da 31 ülkenin ilk sırasına yerleşti. Şarkı YouTube’da, 20 Eylül 2012′de en fazla beğenilen video olarak Guinness Rekorlar Kitabına girdi. Gangnam Style’ın PSY’nin Hyuna ile de söylediği değişik versiyonları da vardır. “Gangnam Style” adlı şarkısı 31 Mayıs 2014 tarihinden itibaren 2 milyardan fazla tıklanma ile YouTube’da en çok izlenen video olmaya devam ediyor. Ayrıca aynı video MTV Avrupa Müzik Ödülleri 2012′de (Mtv EMA) En iyi video dalında ödül kazandı. 8 Haziran 2014 tarihinde “Hangover” adlı yeni şarkısı Youtube üzerinde yayınlandı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.