Profesyonel Yüksek Lisans Programları Son Başvuru 5 Ağustos

Sabancı Üniversitesi’nin profesyonellere yönelik sunduğu tezsiz yüksek lisans programları için son başvuru tarihi 5 Ağustos 2022 olarak açıklandı.

Executive MBA, Profesyonel MBA, Finans, Profesyoneller için İş Analitiği, Bilişim Teknolojileri, Veri Analitiği, Siber Güvenlik ve Enerji Teknolojileri ve Yönetim programlarının yer aldığı Sabancı Üniversitesi Tezsiz (Profesyonel) Yüksek Lisans Programları, küresel çağın değişim ve dönüşüm ivmesine uyum sağlayabilecek yöneticiler ve uzmanlar yetiştiriyor.

Profesyonel Yüksek Lisans programlarıyla ilgili Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi, EDU Direktörü Cüneyt Evirgen, “Programlarımızda tam zamanlı akademisyenlerimizin yanı sıra programın ders müfredatına uygun iş dünyasından yönetici ve uzmanlar da ders veriyor. Böylece, üniversite ve iş dünyası arasında sağlam bir köprü kurmaktayız. Profesyonel Yüksek Lisans programlarımızdan mezun olanların kariyerlerinde kazandıkları ivme, global şirketlerde yakaladıkları başarı, girişimcilik yönlerini geliştirerek kurdukları yeni şirketlerdeki yenilikçi uygulamalardan gurur duyuyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.