Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan korkutan dolar tahmini geldi

Seçimin ardından yükselişe geçen döviz kurlarında haftanın ilk gününde yeni rekor geldi. 26 TL’yi görerek rekor kıran dolara ilişkin korkutan tahminde bulunan Prof. Dr. Özgür Demirtaş, “Dolar: Gideceği yer 28. Sonrasını sonra konuşalım…” dedi.

YouTube video

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) faiz kararı sonrası döviz kurlarında artış devam ediyor. Haftanın ilk gününde dolar 26,02’yi görerek tüm zamanların rekorunu kırdı. Euro da 28 lirayı aşarak rekor tazeledi.

Finans Uzmanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, dolar/TL’deki rekorun ardından yeni beklentisini paylaştı. Demirtaş, “Dolar: Gideceği yer 28. Sonrasını sonra konuşalım…” öngörüsüyle artışın süreceğini işaret etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.