‘Prison Break’ sevenlerine kötü haber! 6’ncı sezon olmayacak

Ünlü oyuncu Wentworth Miller, başrol oynadığı ‘Prison Break’ dizisinin devam etmeyeceğini açıkladı. Dizinin diğer başrolü Dominic Purcell ise geçtiğimiz aylarda 6’ncı sezonun çekileceğini söylemişti.

‘Prison Break’ ile ilgili belirsizlik sürüyor. ‘Michael Scofield’ karaktaeine hayat veren dizinin başrollerinden Wentworth Miller, uzun süredir konuşulan yeni sezonla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından bir kullanıcıya cevap veren Miller, 6’ncı sezonun olmayacağını belirtti.

blank

2017 yılında beşinci sezonuyla geri dönen ‘Prison Break’le ilgili FOX kanalından yeni sezonun şimdilik gündemde olmadığı açıklaması gelmişti. Ancak o günden beri yeni bir sezonun gelebileceği veya farklı başroller eşliğinde yeniden çekilebileceği konuşuluyor. Son olarak dizinin başrollerinden Dominic Purcell de altıncı sezonun çekileceğini söylemişti.

Efsane dizi “Prison Break” 6.sezonuyla geri dönüyor!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.