Prison Break, setinde talihsiz kaza

Prison Break dizisinde Lincoln Burrows karakterine hayat veren Dominic Purcell, sette talihsiz bir şekilde yaralandı. Ülkemizde Büyük Kaçış ismiyle Türkçe dublaj olarak Star TV ekranlarında yayınlanmış efsane dizi Prison Break’in kısa bir yeni sezonla geri döneceğini biliyoruz. Nisan ayında başlayan Prison Break: Sequel çekimleri Rabat, Casablanca ve Ouarzazate gibi birçok Fas şehrinde devam etmekte. Geçtiğimiz günlerde dizinin kadrolu oyuncularının birisinden gelen yaralanma haberi ise tüm ekibi korkuttu.

YÜZÜNE DEMİR ÇUBUĞU ÇARPTI

Dizide Lincoln Burrows karakterine hayat veren Dominic Purcell, Prison Break setinde talihsiz bir şekilde yaralandı. Aktörün Instagram’da paylaştığı fotoğrafta aktörün ciddi şekilde bir yüz yaralanması geçirdiği görülüyor. Yaralanma sebebinin ise aktörün yüzüne aniden bir demir çubuğun çarpması olduğu belirtiliyor.

Dominic Purcell

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.