Prince’in varisi olduğunu iddia edenler DNA testlerine karşı direniyor

Prince’in mirası üzerinde hak iddia eden iki kişi, efsane müzisyene olan bağlarını kanıtlamak adına yapılması gereken kan ve genetik testlerinden geçmeyi reddediyor.

Reşit olmayan kızının adına Jeannine Halloran ve Brianna Nelson, Prince’in ölümünün hemen ardından Carver Bölge Mahkemesi’ne miras iddia dilekçelerini sunmuştu. Pazartesi akşamı bu iki kişi, hakimin özel bir yöneticiye bu iddiaların tıbben testi için izin vermesine karşı itiraz dilekçesi sundu.

Nelson, babası Duane Nelson Sr.’ın Prince’in üvey kardeşi olduğunu söyleyerek kendisinin Prince’in yeğeni olduğunu iddia ediyor. Halloran ise, küçük kızı V.N.’nin Duane Nelson’ın torunu olduğunu; böylelikle Prince’in de yeğeninin kızı olduğunu iddia ediyor.

İkili, ortak sundukları dilekçede Duane Nelson’a olan yakınlıklarını ve Nelson’ın Prince ile olan ilişkisine dair kanıtların yer aldığını söylüyor. Bu nedenle de Minnesota eyalet yasalarının, bunu kan bağı için yeterli görmesini bekliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.