Prince’e Saygı Performansında Madonna beğenilmedi

Prince hayranları, Madonna’nın Billboard Müzik Ödülleri’nde sergileyeceği saygı performansı hakkında oldukça endişeliydi. Hatta sahnede Prince’i Madonna yerine bir başkasının anmasını isteyen hayranlar imza kampanyası bile başlatmıştı. Ancak törenin yapımcısı Mark Bracco, önceden ayarlanan performansı şu sözlerle savunmuştu: “Herkesin kendine ait düşüncesini belirtmekte özgürdür. Ancak Madonna’nın programa çıkıp arkadaşı, akranı ve meslektaşı olan birini anacak olması bizi onurlandırıyor ve heyecanlandırıyor. Bence muhteşem olacak!”

Maalesef töreni izleyen Twitter kullanıcılarının çoğu buna katılmıyordu. Madonna’nın Purple Rain’i birlikte söylemek için sahneye davet ettiği Stevie Wonder bile anma performansını kurtaramadı. İkilinin Purple Rain düeti ve Madonna’nın Nothing Compares 2 U cover’ı içi boş ve sönük bulundu.

İki büyük isim bu performansla insanların Prince’i daha çok özlemesine neden oldu. Birçok kullanıcı “İşte Prince bu yüzden şarkılarının cover’lanmasını istemiyordu” diyerek Madonna’nın Billboard performansına tepki gösterdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.