Prens Harry ve eşi Meghan Markle, Prenses Diana’nın soyadını kullanacak

Kraliyetteki haklarından ve görevlerinden feragat eden Prens Harry ve eşi Meghan Markle’ın soyadlarını değiştirecekleri ve Prenses Diana’nın evlenmeden önceki soyadını kullanmaya başlayacakları iddia edildi. İddianın sahibi olan Kraliyet uzmanı Tom Bower, “Meghan’ın hayattaki asıl hedefi Diana olmak” dedi.

Kraliyet uzmanı Tom Bower’ın iddiasına göre Prens Harry ve Meghan Markle çifti bundan sonra kraliyet ailesinin soyadı olan Windsor yerine Harry’nin annesi olan Prenses Diana’nın soyadını kullanacak.

Bower, bir süre önce İngiliz kraliyetindeki görevlerinden ayrılarak aileye cephe alan Prens Harry ve ABD’li oyuncu eşi Meghan Markle’ın “markalarını yenilemek” amacıyla isim değişikliğine gitmeyi düşündüklerini belirtti. Sussex Dükü ve Düşesi unvanlarını koruyan çiftin markası “Sussex Royal” adını taşıyordu.

‘AMACI YENİ DIANA OLMAK’
Çiftin Prenses Diana’nın aileden gelen soyadı olan Spencer’ı tercih edeceğini kaydeden Bower, GB News’e yaptığı açıklamada, “Sussex markasını yeniden oluşturmanın en ilginç tarafı, Meghan’ın hayattaki asıl hedefinin Diana olmaya karar vermesi” dedi. Uzman, “Böylece Meghan Spencer, yani yeni Diana olacak” ifadelerini kullandı.

Bower, çiftin Sussex unvanından da vazgeçmeyi düşündüğünü ve kararı ekiplerine ilettiğini kaydetti.

Son olarak Prens Harry ve Meghan Markle’ın Spotify’la olan 20 milyon dolarlık anlaşması sona ermişti. İngiliz basını, Netflix’le anlaşmaları da zarar gören çiftin markasıyla ilgili kriz yaşandığını öne sürmüştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.