Premier Lig ekiplerinden Manchester City’de Twitter krizi!

Premier Lig ekiplerinden Manchester City’nin resmi Twitter hesabına kısa bir süre ulaşılamadı. Takımın hesabına girmek isteyen taraftarlar, “Böyle bir kullanıcı yok” uyarısı ile karşılaştı.

Manchester City’nin sosyal medya ekibi Çarşamba günü mesaisine büyük bir şaşkınlıkla başladı. Yaklaşık 8,5 milyon takipçisi bulunan Manchester City’nin resmi Twitter hesabına bir süre giriş yapılamadı.

Kullanıcılar da Manchester City’nin Twitter hesabına girmek istediğinde “Böyle bir kullanıcı yok” uyarısıyla karşılaştı. Gün ortasında tekrar açılan hesabın takipçi sayısını 1,5 milyona düştüğü görülünce sahte takipçiler nedeniyle hesabın kapatıldığı iddiaları gündeme geldi.

Ancak hesap yeniden açıldıktan sonra artan takipçi sayısı yeniden 8 milyon seviyesine geldi ve zaman geçtikçe artmaya devam ediyor. İngiliz basınında yer alan haberlerde ise, hesabın ele geçirilmesi tehdidi nedeniyle dondurulduğu belirtildi.

Bazı kaynaklar ise, Twitter’da yaşanan teknik sorunlar nedeniyle hesapta sorun yaşandığını ifade etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.