Poyraz Karayel’in iki önemli isminden sert açıklamalar

Poyraz Karayel dizisinde yaşanan yaprak dökümünün sorumlusu olarak gösterilen yapımcı Ahmet Bircan’dan eleştirilere sert cevap geldi.

Poyraz Karayel dizisi 62. bölümüyle birlikte sezon finaline girmiş olsa da, ekip içinde yaşanan ayrılıklar ve problemlerle bir türlü gündemden düşmedi. Sezon bitmeden önce diziden ayrılan Görkem Aslan’ın sevgilisi ve aynı zamanda dizinin yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı’nın sezon finalinin ardından Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, kadroda yaşanan bu ayrılıkların sebebi olarak yapımcı Ahmet Bircan’ı sebep göstermişti.

Vila Lostuvalıi

Lostuvalı yaptığı açıklamada, “Bu mevzudan, üzerine hiçbir “şey” sıçramadan yırtan ve olayın mimarı olan uygulayıcı yapımcı Ahmet Bircan da elbet bir gün, (umarım) bir an durup düşünecektir, ben ne ettim bu güzelim projeye diye?” ifadelerine yer vermişti. Bu açıklamların ardından yapımcı Ahmet Bircan da sessizliğini bozdu.

“BU ŞAHSİYETLERE PRİM VERMEYECEĞİM!”

Limon Yapım’ın sahibi yapımcı Ahmet Bircan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla tüm eleştirilere sert bir yanıt verdi. Bircan, “Hepsinin ‘yolu açık olsun’ ” dedi.

Ahmet Bircan

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.