Poyraz Karayel’in başrol oyuncusu İlker Kaleli, vefat haberiyle yıkıldı

Sevilen dizi Poyraz Karayel’in başrol oyuncusu İlker Kaleli ekip arkadaşlarından birinin vefatıyla yıkıldı. Kaleli üzüntüsünü Instagram’dan takipçileriyle paylaştı.

Sevilen dizi Poyraz Karayel, ekip arkadaşlarından birini kaybetti. Gelen vefat haberiyle yıkılan ekipten dizinin başrol oyuncusu İlker Kaleli, yaptığı Instagram paylaşımıyla üzüntüsünü takipçileriyle paylaştı.

INSTAGRAM’DAN PAYLAŞTI

Dizide “Poyraz” karakterine hayat veren İlker Kaleli, kaybettiği ekip arkadaşıyla çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

Kaleli Instagram hesabından yaptığı paylaşıma duygu dolu şu sözleri ekledi:

Poyraz Karayel ailesi olarak en güzel arkadaşlarımızdan birini kaybettik. Çok üzdün be Şevkom… Yolun huzur olsun, mekanın cennet olsun.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.