Poyraz Karayel’de Ali Erkazan sürprizi

Kanal D’nin yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Villa Lostuvalı’nın yaptığı, başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Macit Koper, İdil Fırat, Öykü Çelik, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgeçen, Hare Sürel, Ece Özdikici, Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, Şebnem Hassanisoughi, Emir Çiçek, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan’ın paylaştıkları sevilen dizisi “Poyraz Karayel” e Ali Erkazan konuk oluyor.

Ünlü oyuncu, İstanbul’un eski kabadayılarından biri olan İdris Demiroğlu karakterine hayat veriyor.
Zamanında İdris ile Bahri birlikte nice mafyayı dize getirmişler. Ama İdris bir süre önce bu işlerden elini ayağını çekmiş ve kendini balıkçılığa vermiş. Fakat Bahri’nin Adil Topal’ı bulmak için yardım istemesiyle, İdris silahını yeniden kuşanıyor.

Poyraz Karayel, heyecan dolu yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de Kanal D’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.