Poyraz Karayel Küresel Sermaye’nin teaserı ve afişi yayınlandı

Kanal D’de üç sezon boyunca izleyicisi ile buluşan ve ekranların fenomen karakterlerini yaratan Poyraz Karayel dizisi, Poyraz Karayel Küresel Sermaye filmi ile aynı ruhu sinemada devam ettirecek.

15 Aralık’ta beyazperde de izleyicisi ile buluşacak; Content Turkey/ Hayri Aslan yapımcılığındaki filmin teaserı ve afişi yayınlandı. Özlenen oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken ve büyük merak uyandıran Poyraz Karayel Küresel Sermaye’nin senaryosu Ethem Özışık’a, yönetmenliği ise Osman Taşçı’ya ait.

blank

Poyraz Karayel’in unutulmayacaklar arasına girmesini sağlayan isimler; Musa Uzunlar, Celil Nalçakan, Ali İl, Cem Cücenoğlu ve Emel Çölgeçen dizideki karakterleri ile filmde yer alırken, bu başarılı kadroya yine önemli oyuncular; Reha Özcan, Şükran Ovalı ve Erkan Can eşlik ediyor.

Poyraz Karayel Küresel Sermaye, 15 Aralık’ta sinemalarda!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.